Coca-Cola futás

Fővárosi döntő

Verőfényes napsütésben és önfeledt jókedvvel teljesítettük a 21. Coca-Cola Testébresztő Női futógála különböző távjait május 22-én vasárnap.

Iskolánkból 78 diák indult a hétvégi megmérettetéseken. A 2 km-es iskolai futamban abszolút harmadik helyen, a Jedliken belül elsőként szakította át a képzeletbeli célszalagot Takaró Nóra 9.A osztályos tanuló, akit Nagy Henrietta és Miheller Zsófia szintén 9.A-s diákjaink követtek.

Idén kipróbáltuk magunkat a 3x1.5 km-es váltóban is, ahol szintén remek eredmények születtek. A Pepsi Zero csapat 23. helyen ( Kiss Júlia, Balogh Olivér, Soós Péter 11.D) , a Vivicsicskák 31. helyen ( Hauptmann Ágnes, Márton Csilla , Magyi Zsófia 9.B) a Bélák 66 35. helyen ( Kup Katica 11.C, Danila Liza 11.D ) zárták a viadalt a 248 induló közül.

Példaértékű teljesítményt nyújtott ezen a napon Danila Liza 11.D osztályos tanulónk, aki a váltón kívül még az 5 km-es távot is lefutotta fél órás pihenőidővel. Nem maradhatott el a képviseletünk a 10 km-es távról sem, így külön gratulálhatunk Alafi Beatrix 10.E. osztályos tanulónak, aki remekül teljesítette ebben a rekkenő, délutáni hőségben is a távot velem egyetemben.

Mindenkinek köszönöm a lelkes részvételt, remélem, a következő tanévben is ilyen sokan tudjuk majd képviselni iskolánkat, ezzel is öregbítve hírnevét.

Zalabai Alexandra, testnevelő tanár

Galéria