Kárpát Kupa

Idén is megrendezésre került a Kárpát Kupa Ifjúsági Labdarúgó Torna, immár 7. alkalommal, ezúttal Dunaszerdahelyen, december első hétvégéjén. A tornán a Kárpát-medence különböző részeiből érkezett csapatok vettek részt, így a Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből, a Délvidékről és több anyaországi labdarúgó akadémiáról jöttek a versenyzők.

Csepel csapata bejutott a döntőbe, és a vasárnapi zárómérkőzésen a sérülések és távollétek ellenére hatalmas bravúrral, végletekig kihegyezett végjátékkal, büntetőkkel diadalmaskodott a hazai csapat otthonában, a DAC ellen, így megszereztük a kupagyőzelmet. A DAC himnusza, a Nélküled ezúttal Csepel válogatottjának szólt. 

A csapat gerincét jedlikes diákok adták, név szerint: Glatkov Zoltán, Torda Bence, Kovács Sólyom, Bodnár Dániel, Viza Krisztián (csk.), valamint Molnár Milán, aki sajnos a döntőben súlyos sérülést szenvedett. Neki ezúton is jobbulást kívánunk. 

Magam és Szeberényi tanár úr nevében, aki tevékenyen segítette a csapatot szeretettel gratulálunk és büszkék vagyunk helytállásukra és nagyszerű teljesítményükre. 

Soós Csaba

Galéria